*Talk nerdy to me*

Att slåss med troll, befria prinsessor och döda varulvar det är att leva!

Jag har ett envist kliande myggbett på magen. Det sitter alldeles för lägligt till för att kunna låta bli det. Jag kliar mig tokig!

Äntligen är jag hemma nu, efter långa trevliga veckor på landet. Jag sov som en prinsessa (utan ärt) i min alldeles egna säng i natt. Faktiskt var det första morgonen på länge som jag vaknat utan en molande värk i nacken. Landet må vara mysigt värre men sängarna är allt annat än sköna i längden. En vuxen människa ska inte ligga på en knappt 10 cm skumgummimadrass.

Sommarfesten hos bror igår var trevligare än trevligast. Det åt och dracks, lektes och sjöngs. Fisen och Fjant var som små änglar hela kvällen. Fisen visade sig vara en hejare på kubb. Tyvärr kan jag inte bjuda på några bilder för kameran är hos mapa.

Vi bjöds på solsken hela dagen. Inte en droppe regn förrän vi stängt till partytältet för att hålla ute myggen. Då satt vi ju under tak och kunde kanske inte bry oss mindre. Man kan säga att intet fattades oss i går.

Idag är det lite småsegt. Jag nattade Fisen tio över tolv i natt och då var jag ju inte ens nästan på väg hem. Har trots det släpat fram gräsklipparen och klipp det som närmast började likna en äng av något slag. Har surfat lite på huskurer mot tvestjärtar (som jag har mer av här än vad jag sett i hela mitt liv på landet!) också men kommit fram till alldeles för lite. De äckliga små djuren! De borde förbjudas!

Tänker förmodligen inte lyfta ett finger till idag. Trött och seg och sällskapssjuk är vad jag är här i regnvädret. En film, en filt och en kopp te passar bra såhär mot kvällskvisten. Ska fylla på med olja i lamporna och få lite mysljus också.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Instämmer helt med att det var en trevlig fest.Massor av god mat (för mycket)och dricka. Alltid kul med lite sång o lek. Behöver träna på vissa saker. Nu har jag snart jobbat ett dygn, har bara 3 dagar kvar, sen semester./Anette

Hanna sa...

Anette:
Japp, min stövelkastning var under all kritik. Där måste övas! Nästa år vinner vi.

Skönt med semester!